Одіозний керівник Радикальної партії України Олег Ляшко регулярно записує сімейні відео для своїх фоловерів у Twitter.

На цей раз Олег Ляшко показав, що знайшов на дереві пташенят, які недавно вилупилися. За словами політика, ще пару днів тому там були яйця, а от сьогодні вже пташенята. Судячи з цього можна припустити, що Олег Ляшко регулярно лазить на дерево перевіряти пташині гнізда.

"Любіть і бережіть природу, все живе для майбутніх поколінь", - підписав своє відео Олег Ляшко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай писав про те, що найвідоміший "радикал" країни Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом, а також зізнався, що 3 роки тому подарував захисникам кордону свою собаку, яка зараз допомагає ловити контрабандистів.

Про таке він написав на власній Instagram-сторінці.

"Вони першими дали відсіч російському агресору. За час війни на Донбасі 70 прикордонників загинули, п’п'ятеро пропали безвісти, сотні поранених. Ціною свого життя вони захищають Україну і народ. Щиро вітаю українських прикордонників з професійним святом. Дякую, що тримаєте нашу кордон на замку. Ви - наша гордість. Низький уклін!", - написав він.

Також Знай повідомляв, що колишній народний депутат Борислав Береза зняв відео у скандального ресторану "Велюр", власником якого є "слуга народу" Микола Тищенко. Скандал навколо ресторану спалахнув після того, як журналісти з'ясували, що незважаючи на карантин заклад працював для деяких клієнтів, серед яких і народні депутати. Коли про це стало відомо, одіозний екс-нардеп Олег Ляшко вирішив "замурувати" вхід в ресторан.

Однак, Борислав Береза з'ясував, що Ляшко забарикадував тільки один вхід – на літню терасу. "Спеціально під'їхав до ресторану "Велюр". І з'ясував, що вхід в ресторан не закритий і не замурований. В процесі шоу закрили... вхід на літню терасу, який і так був закритий. А вхід в ресторан працює. І все інше теж. Звідки знаю? Мені місцеві жителі про це повідомили. Так я дізнався, що це було шоу. Для довірливих і наївних. А тепер і ви про це знаєте", - говорить Береза у підпису до свого відео на Facebook.