В Україні активно спекулюється ними тема чергового підвищення пенсійного віку. Нібито висунув такі вимоги Міжнародного валютного фонду для отримання чергового траншу кредиту. Проте прем'єр-міністр України Денис Шмигаль спростував цю інформацію. За його словами, у вимогах МВФ немає ні слова про підвищення пенсійного віку.

Денис Шмигаль, скрін з відео
Денис Шмигаль, скрін з відео


Шмигаль заявив, що в протоколі співпраці з Міжнародним валютним фондом міститься ряд вимог, однак про підвищення пенсійного віку не йдеться і вестися не може. Прем'єр-міністр зазначив, що вимоги, висунуті МВФ, необхідно було б виконувати навіть якщо б про це і не йшлося в протоколі. За словами Шмигаля, програма співпраці збігається з напрямком реформ, які потрібно провести в Україні.

Також прем'єр-міністр розповів, коли надійде наступний транш від Міжнародного валютного фонду. За словами Шмигаля, гроші розраховують отримати 6 червня. Він зазначив, що переговори з МВФ з питань кредитування завершені, 5 червня має бути підписаний договір, і вже 6 червня очікується надходження грошових коштів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Українцям назвали нові правила виходу на пенсію, про вік можна забути.

Як повідомляв портал Знай.ua, В Україні різко змінили показник для розрахунку пенсії, суми впадуть до нового рівня".