Президент України Володимир Зеленський у Міжнародний день захисту дітей привітав вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дитини "Отчий дім", а також зробив низку подарунків дітям.

Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Відтак, як відзначається, Зеленський приїхав в "Отчий дім", де переглянув театральну виставу за участі вихованців закладу, а також оглянув Центр матері і дитини, місце, де проходять реабілітацію постраждалі від домашнього насилля. Окрім цього, президент побував у квартирі, де проживають діти, які готуються до усиновлення.

"Ким ви станете – вченими, військовими, інженерами, вчителями – треба завжди залишатися людьми – добрими, чесними, толерантними, сучасними. А головне – щасливими", – зазначив Володимир Зеленський, звертаючись до дітей та учасників соціальних проектів центру.

Зеленський з дітьми, фото: Офіс президента

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Водночас голова Ради Громадської організації Об’єднання соціальних проектів "Отчий дім" Роман Корнійко, подякував главі держави за закони, які спрощують процедуру усиновлення, та розповів Президенту про вихованців центру, які знайшли своє щастя у родинах: "Наші діти вчаться радіти життю. Ми хочемо, щоб було краще жити іншим".

В свою чергу діти отримали в подарунок іграшки, солодощі та міні-басейн. Президент натомість одержав від вихованців центру свічки, які вони зробили власноруч.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елітна нерухомість і поїздка в Оман за рахунок дружини — Зеленський оприлюднив податкову декларацію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Богдан виявився "олігархом" – статки ексголови Офісу президента вразять навіть Коломойського.

Також Знай.ua писав, що Герус консультується з юристами, як не вказувати борги в декларації – листування.