Правоохоронці затримали генерального директора одного з директоратів Міністерства освіти і науки (МОН) під час отримання 300 тисяч гривень хабара. Проведено невідкладні слідчі дії. Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

Просто під час одержання - 5 тис доларів США та 165 тис грн посадовця затримали в місті Києві.

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 6 затримано Генерального директора одного з Директоратів Міністерства освіти і науки України під час одержання 300 тис грн неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Хабар, фото www.gp.gov.ua
Хабар, фото www.gp.gov.ua

Попередньо слідством встановлено, що неправомірну вигоду вимагали від представника державного підприємства за перемогу у конкурсі на здійснення дослідно-конструкторської роботи по створенню новітніх технологій з призовим фондом у 3 млн грн.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Хабар, фото www.gp.gov.ua
Хабар, фото www.gp.gov.ua

Наразі триває досудове слідство, посадовцю готуються оголосити підозру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Львові накрили нахабного хабарника.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в метро Києва, після карантину, повертаються жебраки.

Також "Знай.uа" повідомляв, що п'яний дніпрянин намагався підсунути хабар патрульним.