Телеведучий, бізнесмен та громадський діяч Андрій Пальчевський розкритикував оточення президента Володимира Зеленського та заявив, що людям пора навчитись вибирати керівників з досвідом і реальними знаннями.

Про ситуацію, яка склалась в уряді, Пальчевський розповів в ефірі каналу "112 Україна".

Андрій Пальчевський відповів на запитання про власні політичні амбіції. За його словами, він не збирається йти в політику доти, поки не відчує такої необхідності.

А українцям журналіст порадив вибирати досвідчених керівників.

"Я нікуди не піду до тих пір, поки не відчую необхідність. Не те, що люди хотіли б ... Я дійсно хотів би, щоб люди наші вибирали того чи іншого керівника, тому що вони змушені вибрати ту людину, яка вміє керувати заводом , який може керувати організацією. А не групою осіб, які перекочувались з диванів, де вони разом курили - зараз вони разом курять на інших диванах, які називаються зараз Рада міністрів, Верховна Рада ", - зазначив телеведучий.

Андрій Пальчевський звернув увагу, як прихід до влади змінює людей. Сучасні українські політики перетворилася до невпізнання, зазначив Пальчевський і зробив висновок, що в українців єдиний шанс заробити - піти у владу.

"До речі, я подивився, як вони одягаються. Елегантно одягаються в порівнянні з минулим роком. Я пам'ятаю, був такий, я їх називаю," Скадовськ 72 ", а зараз всі такі" Париж-2019 ". Це теж про щось говорить. І зачіски пішли: живенько так, волоссячко акуратно вкладене- значить все не так погано у них у Верховній Раді або в уряді. І ось, виходить, у нашої людини один вихід в житті, якщо він хоче заробити - це йти у владу. А у владі крадуть, а для того, щоб красти, треба бути членом цієї зграї. І куди діватися чесній людині? ".

Андрій Пальчевський, скрін з відео
Андрій Пальчевський, скрін з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як зазначив Андрій Пальчевський, багато українських політиків займаються не своєю справою. Ситуація дійшла до абсурду:

"Якщо ми будемо дивуватися, що у нас два футболіста керують газом, штангіст у нас піднімає культуру, боксер займається медициною, так я пропоную перейти на український підхід. Давайте так: на ринг випускаємо хірурга, бажано зі скальпелем, Марію Гаврилівна, яка робить котлети , ставимо відразу на Центробанк, і показуємо МВФ, що якщо у нас немає ресурсів - у нас є люди ".

Андрій Пальчевський підкреслив, що більшість чиновників і депутатів зараз не розуміють, як потрібно керувати країною. За його словами, президент Володимир Зеленський не виправдав той образ, який сам собі створив в популярному серіалі "Слуга народу". Як вважає телеведучий, працівники сцени не повинні йти у владу.

"Якщо ми будемо підходити до виборів, як зазвичай, до будь-яких виборів, неважливо Київ, Харків, Херсон, Львів чи Чернігів ... і ми будемо знову за принципом: ми бачили на плакаті, хороша в кокошнику ... До речі, та, яка хороша в кокошнику, Оля, дуже хотілося б з нею поговорити на цю тему. Вона дівчина здравоумная. Сказати: як ти вважаєш, чи має право моральне людина, який співав, танцював і так далі працювати в комітеті з економічної безпеки України? Всі ці люди, які туди потрапили, більшість не має поняття про державний устрій взагалі ніякого. Ми розраховували, чому я підтримував Зеленського, що прийде Зеленський, відповідний моральному авторитету Голобородька з фільму. Я підкреслюю, він був в образі Голобородька ", - резюмував Андрій Пальчевський.

Журналіст також розповів, що знає, хто з оточення Володимира Зеленського намагається "закрити рот" конкретно йому. ВПальчевський попередив їх про сумні наслідки:

"Ми дійсно вже звикли до відстані і так далі, але скільки б не надягали нам маски, рот нам не закриють ... Я їм не заздрю. Потім посипляться чиїсь голови".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський порівняв протести в Україні та США

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчивський розповів, чому настав час змінити політичну еліту

Також Знай.ua писав, Пальчевський пояснив, чому Зеленський не стане великим президентом