Андрій Пальчевський порівняв погроми в США і українські "Майдани", порівняння вийшло не на користь американців.

Представники країни, де вважається нормальним погроми і цинчний грабіж під прикриттям протесних лозунгів, не мають морального права вчити нас, як нам жити.

Таку думку висловив телведучий і громадський діяч Андрій Пальчевський в ефір 112 каналу.

"Давайте згадаємо українські майдани. Скажть мені, хтось магазини грабував? Ні... У нас масово не грабували і телевзори не виносили. І от у мене виникає питання. Люди пишуть мені у фейсбук. Вони пишуть: як жеж так, і ці люди радять, як нам, як вести господарство. МВФ — це ж ви розумієте, проамериканська структура. Ці люди радять нам коли нам відправляти жінок на пенсію, як нам облаштовувати школи", - зазначив Пальчевський.

На думку Пальчевського, велика терплячість українців заважає кардинально змінити країну.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У нас інша культура. І тут інший бік нашої культури. Ми ну такі терплячі, що вже 30 років ми щороку все бідніші і бідніші. А як Майдан — то все закінчується балачками, а вибираємо все тих же олігархів. От чим ми відрізняємось", - сказав Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчивський розповів, чому настав час змінити політичну еліту

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський пояснив, чому Зеленський не стане великим президентом

Також Знай.ua писав, Пальчевський викрив "вампірів" в українському олігархаті