Продовжується суд у справі про вбивство колишнього депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова. Обвинувачений – колишній член “Правого Сектору” Тарасенко Ярослав. Адвокат підсудного Владислав Добош заявив, що його підзахисний невинний у вбивстві, проте розкрив цікаві подробиці щодо Тарасенко.

За словами Добоша, Тарасенко дійсно був на місці злочину, однак він був водієм справжнього вбивці. Адвокат заявив, що його підзахисний не мав ні найменшого поняття про підготовлюване вбивство, тому його не можна називати співучасником злочину.

Денис Вороненков
Денис Вороненков


Нагадаємо, колишній депутат Держдуми Вороненков був убитий у Києві 23 березня 2017 року. Кілер – ветеран АТО Павло Паршов був застрелений на місці охоронцем Вороненкова. За версією слідства, Ярослав Тарасенко та харків'янин Олександр Лось були співучасниками злочину. Справа Вороненкова розглядається в суді з жовтня 2018 року.

Нагадаємо, під час розведення військ в Петровському окупанти запустили в небо ракету: що знову накоїв Путін, відео.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, розведення сил на Донбасі: у штабі ООС назвали точну дату операції в Петровському.

Також Знай.ua писав на польському кордоні схопили українського активіста і ветерана АТО: Росія "посприяла"