Бізнесмен, журналіст і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо заяви Володимира Зеленського про те, що він готовий йти на другий термін. Відповідне відео з назвою "а вони нас вчать будувати нову Україну" він опублікував на офіційній сторінці в Facebook.

"Ми готуємося жити по-новому. Я сьогодні з цікавістю дізнався, що людина, яку я підтримував, тому що він збирався тільки на один термін, тільки тому, що він збирався посадити когось ще минулої весни, тільки тому, що він повинен був закінчити епоху бідності, тільки тому, що він обіцяв нові обличчя, сьогодні заявив про те, що строків вже буде два. Це дуже необачний хід з моєї точки зору", - говорить Пальчевський.

Він зазначив, що людям треба вірити, поки вони тебе не обдурили хоча б один раз.

"Ми політикам даємо себе обдурити два, три, чотири рази, але тільки не в день бажано. Це не дуже переконливо виглядає з вуст будь-якого політика, чи то президент чи ще хтось. Всі ці плачі Ярославни щодо того "як мені тяжко працювати ось з цими казнокрадами, тупицями". Але ж ніхто нікого не тягне ні в президенти, ні в міністри, нікуди. Якщо ти йдеш, ти розумієш – це твоя, причому не жертва. Якщо б це було жертвою, наприклад фінансової, то ніхто б туди не прагнув. Ми з вами знаємо, що самий вірний спосіб розбагатіти і жити добре, - це потрапити у владу", - каже Пальчевський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський застеріг українців про масових грабежах і перестрілках.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський сказав, хто йому хоче "закрити рот".

Також Знай. ua писав, що Пальчевський звернувся до Зеленському з-за другого строку.