Бізнесмен, політолог, кандидат на місце мера міста Києва Андрій Пальчевський поміркував про карантин сьогодення і вигаданому. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Що зробили наші придурки? Оголосили карантин. Позакривали всі підприємства. Перестали платити людям. Не дали можливість заробити грошей. Самі в цей час сновигали хто по своїх партійних мітингів, хто за Верховній Раді продаючи землю, хто по нічних клубах з кокаїном і повіями", - говорить експерт.

Пальчевський зазначив, що разом з цим закрили метро і понабивали всіх в транспорт.

"Отримали героя Ляшка. Це, нагадую, санлікар придуркуватий, який всім розповідав про те, що ми вже перемогли. Далі брехали цього Зеленському, як хлопчика його обманюючи, що у нас все в порядку. Він назвав їх майстрами спорту по боротьбі з коронавірусом, тому що вони кожен день брешут щодо того, як мало у нас захворіло. І раптом джин вирвався із пляшки. Кількість хворих зростає. І коню зрозуміло, що воно росте, тому що ніякого карантину насправді не було. Крім того, що в людей позабирали гроші і роботу", - говорить він.

Пальчевський спробував передбачити, чим це все закінчиться. На його думку, буде не адаптивний, а вічний карантин, тому що "вони з однієї сторони повинні якимось чином виганяти нас на роботу, а з іншого боку робити вигляд, що вони піклуються про наше здоров'я".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Як ви думаєте, що важливіше – гроші або наше здоров'я?", - резюмував журналіст.

а Президент с с Ляшко закрытом кафе!!! уху ели?????

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 4 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський звернувся до Зеленському з-за другого строку.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський сказав, хто йому хоче "закрити рот".

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав, чому в Україні страшними темпами зростає бідність.