У фракції "Голос", керівником якої є фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, жорстко висміяли роботу Кабінету міністрів та під час розгляду програми діяльності уряду подарували "рюкзак" з книжкою для "для чайників", а також шоколадку Snickers, аби останні "не гальмували".

Відповідні подарунки зробив народний депутат Ярослав Железняк від імені всієї фракції, пише "hromadske".

Відтак, народний обранець просто з трибуни показав "рюкзачок для урядовця", який подарували чинному складу Кабінету міністрів.

"Уряд не знайшов нянь для бізнесменів, але чомусь вирішив, що ми з вами є нянями для уряду. Тому ми з фракцією "Голос" вирішили допомогти уряду і зібрали такий "рюкзачок для урядовця", — розповів він та дістав з рюкзака книгу про економіку, де урядовці, за словами депутата, знайдуть "багато цікавої та важливої інформації".

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Також Железняк дістав з відти маску, як єдине, що Кабінет міністрів "дав лікарям для захисту, та мильні бульбашки: "Для того, щоб коли ви вирішите замилити очі й собі, і громадянству, і нам, шановні народні депутати, ви не витрачали папір".

Щоправда, це не все, що було в рюкзаку - він ще дістав розрахунки з бюджету, і одразу відклав зі словами: "Це дуже складно для вас, воно вам не потрібно".

Окрім того, урядовцям подарували програму уряду "для чайників" з наліпками й слоганами та шоколадку Snickers, щоб вони "не гальмували з розглядом Програми".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський випив кави в кафе, яке повинно бути зачинене

Як повідомляв портал "Знай.ua", де українці можуть отримати пенсії та допомоги — Мінфін розширив список уповноважених банків.

Також "Знай.ua", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників.