Україна опинилася зараз з абсолютно непрацюючим Кабінетом Міністрів, який терміново потрібно розігнати.
Про це розповів народний депутат України від партії «Наш край» Сергій Шахов.


Політик зазначив, що зараз влада не відповідає за безліч реформ і проектів, які повинні були бути здійснені, а тиск на населення тільки посилюється, повідомляє Politeka.

«Хочу сказати, що я голосував за статус тих територій, Луганської і Донецької області і Криму, за які сьогоднішня влада повинна відповідати. І БПП і «Народний фронт» зобов’язані відповідати за те, що сьогодні твориться з цими реформами. Що сьогодні пенсіонери не можуть собі ЖКГ оплатити, це одне, можуть і не платити. Вони купити собі таблеток не можуть в аптеці », – заявив нардеп.


Шахов зазначив, що два місяці канікулів у Раді виявилися насиченими.

«Далі, ми не спимо, два місяці цих канікул, і в тому році я особисто проїхався з народними депутатами щодо кордону і ми виявили масу недоліків через ту стінку, яку за сто мільярдів побудували. Заєць може скажений з іншої території перескочити, розумієте, її немає, і сьогодні повинні притягти за це до відповідальності», – додав нардеп.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Шахов також уточнив, що сьогоднішня влада, а точніше її бездіяльність, призводять до катастрофічних наслідків, і це потрібно терміново змінювати.

«За ці два місяці ми зібрали більше мільйона голосів проти підняття ціни на газ, саме «Наш край», ми повністю зібрали голоси за відставку Коболєва, і в п’ятницю почує про це Кабмін, і далі негайно розігнати весь цей Кабмін. Поки будуть вибори президента, поки будуть вибори парламенту. Розігнати Кабмін, якого немає», – вважає нардеп.

«П’ять профільних міністрів немає. Міністра фінансів немає, хтось домовляється з МВФ, міністра аграрної політики немає, міністра охорони здоров’я немає. Хто сьогодні цим править? Розігнати цей Кабмін», – додав політик.


Дивіться: Сергій Шахов: Кабінет міністрів має піти у відставку!


Нагадаємо, РНБО ухвалила прораховане рішення за договором про дружбу з Росією.
Як повідомляв Знай.ua, РНБО затвердила новий комплекс військової захисту Азовського і Чорного морів
Також Знай.ua писав, українську депутатку застали за пікантним заняттям.