Мексиканська сенаторка Марта Люсія Мічер Камарена випадково опинилась без одягу на веб-конференції, так як вона переодягалася біля камери свого комп'ютера, не усвідомлюючи, що та включена.

Про це повідомляє британський таблоїд Daily Mail.

Інцидент стався під час офіційної зустрічі з приводу протиепідемічних заходів.

Зображення депутатки сенату з оголеними грудьми швидко розлетілося інтернетом; хто саме зробив зловісний скріншот - невідомо.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Марта Люсія вже принесла вибачення за свою помилку і пояснила все нестачею технічних знань у епоху, коли норми цифрового етикету лише виробляються.

На жаль, користувачі мережі Інтернет не соромилися коментувати зовнішність політикині.

Мічер, яка також є президентом Державної комісії з гендерної рівності, відповіла на цю критику в своєму листі, в якому вона сказала, що їй "нема чого соромитися". Вона нагадала, що їй 66 років, вона вигодувала чотирьох дітей і 40 років провела в авангарді лівого руху, виступаючи за права людини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Соратниця Зеленського з Львівщини потрапила у гучний скандал і нарвалася на гнів українців - "У Путіна вибачення теж проситиме?"

Як повідомляв портал Знай.ua, "Ах ти, су**ра" - під Києвом депутатка почухала кулаки об містян, скандальне відео.

Також Знай.ua писав, що Колега Зеленського виставила груди напоказ, Кива одразу простягнув руки - фото.