З'явилася інформація, що Демократичну партію Сполучених Штатів Америки на майбутніх виборах представлятиме колишній віце-президент США Джо Байден.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Associated Press.

Джо Байден, скріншот: YouTube
Джо Байден, скріншот: YouTube

"Для мене було честю змагатися з одними з найталановитіших команд кандидатів, які коли-небудь висувала Демократична партія. І я з гордістю можу заявити, що ми збираємося на ці вибори об'єднаною партією", – заявив Байден після своєї перемоги на партійних праймеріз.

Про перемогу Байдена повідомили із затримкою, оскільки деяким штатам через велику кількість бюлетенів довелося витратити додаткові дні на підрахунок голосів. За попередніми підрахунками, Байден отримав 1995 голосів з 1991 необхідного.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Інший кандидат від партії Берні Сандерс отримав 1042 голоси, раніше він вже відповів, що відмовляється від участі. Таким чином, Байден є єдиним кандидатом від демократів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Twitter видалив відео з промовою Трампа про загибель Флойда, названо причину.

Як повідомляв Знай.uа Трамп хоче закрити Twitter - президент підписав важливий закон.

Знай.uа писав, президент "змусив" танцюючих трунарів ховати конкурента, все заради виборів.