Відомий український бізнесмен, журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський в студії 112 каналу прокоментував питання стосовно соціального життя в Україні, провівши паралелі з економікою США. Пізніше Пальчевський взявся аналізувати можливості і положення чинного президента України Володимира Зеленського.

Про це стало відомо завдяки заявам Андрія Пальчевського в ефірі 112 каналу.

Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube
Андрій Пальчевський, скріншот: YouTube

"Ну пощастило, ну зірки стали, ну зроби ж ти щось для людей. Розумієте?... Глузман написав, у нього був "крик душі". З наших медичних "ідиотиков", які організували там весь бардак, зараз з них виділилася група, яка вирішила закрити наші тубдиспансери, далі з дурдому випустять людей і Семен Глузман стурбований, хто його чує?", - заявив Андрій Пальчевський.

Також варто нагадати нашим читачам, що Андрій Пальчевський спробував розібратися в дуже важкій ситуації, в якій опинилася Україна після підписання Мінських угод. Теми повернення миру на територію Донбасу, яку окупували путінські бойовики, а також і Мінських домовленостей торкнулися в ефірі програми "Час Голованова" з Василем Головановим.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів про "наркотичну залежність" України.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський впевнено обійшов Кличка і став фаворитом киян.

Знай.uа писав, Пальчевський прокоментував другий термін Зеленського.