На Закарпатті стався прикрий інцидент. Там п'яним попався фельдшер під час чергування у лікарні. Як повідомив правозахисник Віталій Грегор фельдшер, якого спіймали є депутатом районної ради.

До речі чоловіку не пощастило, оскільки за нічну справу взялися активісти Виноградова Сергій Волошин Та Еліса Сідей.

У Виноградівський РЛ освідчувати на стан алкогольного сп'яніння свого колеги відмовилися пояснюючи це тим, що у медичному закладі немає лікаря-нарколога. Тож правоохоронці, разом із активістами, повезли горе-фельдшера до іршавського медичного закладу.

Geplaatst door Vitaliy McGregor op Zaterdag 6 juni 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Там, у затриманого прокинулося відчуття неминучості покарання і він почав себе неадекватно поводити. Спочатку він вимагав адвоката і відмовлявся пройти медосвідчення. Далі почав горланити на всю лікарню і відмовлявся її покинути, а вже коли його вивели на двір вдався тікати, але чомусь обрав знову будівлю лікарні і просто побіг вверх по сходах.

П’яний фельдшер, фото facebook
П’яний фельдшер, фото facebook

У підсумку на чоловіка було складено адміністративний протокол і усунено від керування транспортними засобами.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", де українці можуть отримати пенсії та допомоги — Мінфін розширив список уповноважених банків.

Також "Знай.ua", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників.