З'явилася інформація про осіб, які представлятимуть ОРДЛО від України на майбутньому засіданні політичної групи у Тристоронній контактній групі в Мінську.

За інформацією журналістів, Луганську область представлятимуть керівник Міжнародної громадської організації "Луганське земляцтво" Вадим Горан і лікар Костянтин Лібстер. А от Донецьку область представлятимуть відомі журналісти Сергій Гармаш і Денис Казанський. Про це повідомляє портал "Хвиля".

Журналіст Сергій Гармаш, фото: Хвиля
Журналіст Сергій Гармаш, фото: Хвиля

"Сергій Гармаш і Денис Казанський – це достойні люди, я їх особисто знаю. Після початку війни на Донбасі Казанський і Гармаш перебралися до Києва і дуже добре розбираються в ситуації в регіоні", - заявив шеф-редактор "Хвилі" Юрій Романенко.

Також варто нагадати нашим читачам, що 14 травня 2020 року Тристороння контактна група провела перше засідання за участю оновленої української делегації в режимі відеоконференції. Про це повідомили в Офісі президента України.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Перше, що Україна відзначила у форматі Тристоронньої контактної групи, у складі якої - Україна, Росія та ОБСЄ, - це важливість виконання домовленостей лідерів "нормандської четвірки", досягнутих під час саміту в Парижі. Особливо підкреслювалася необхідність виконання вимог безпеки, зокрема щодо дотримання встановленого режиму тиші. У зв'язку з цим українська сторона ініціювала проведення позачергового засідання профільної групи, оскільки питання безпеки є одними з ключових. В рамках роботи безпеки групи України підтримала СММ ОБСЄ і ще раз наголосила на безумовному та безперешкодному доступі спостерігачів на всій території України в межах міжнародно визнаних кордонів, зокрема на тимчасово окупованих територіях", - повідомляли в Офісі президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗСУ показали таємний схрон найманців Путіна на Донбасі — танки, гармати, реактивні системи.

Як повідомляв Знай.uа Путін хоче запхати свої умови в горло українцям: чому на Донбасі знову помирають.

Знай.uа писав, у Зеленського "послали" стратегії Порошенка по Донбасу і придумали нову – "Будуть вибори".