Як відомо, Верховна Рада, 4 липня, прийняла постанову про призначення колишнього генерального директора групи каналів "1+1 Media" Олександра Ткаченка на посаду Міністра культури та інформаційної політики України.

Кандидатура Ткаченка набрала в залі 263 голоси, однак незабаром ця новина може відійти на другий план. Про це раніше повідомляв портал Знай.uа.

Сергій Шкарлет - фото Nv.ua
Сергій Шкарлет - фото Nv.ua

Зараз набирає обертів обговорення іншого кандидата – 47-річного Сергія Шкарлета, якого, за словами нардепів, сьогодні активно розглядають на посаду Міністра освіти і науки України. Парламентарії вже почали бити на сполох щодо цього. Адже йому приписують роль "людини Табачника", який керував освітою в Україні за часів правління Віктора Януковича. Пізніше з'явилася дуже сумна новина про те, що дружина Сергія Шкарлета пішла з життя.

Публікація Олега Семінського, скріншот: Facebook
Публікація Олега Семінського, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Висловлюю щирі співчуття ректору Чернігівського державного технологічного університету Сергію Миколайовичу Шкарлету з приводу тяжкої втрати — передчасної смерті дружини Тетяни Олегівни. Глибоко співчуваю рідним і близьким... У цей непростий час я сумую разом з вами.", - повідомив користувач Facebook Олег Семінський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський розповів, хто може стати міністром освіти — без сюрпризів не обійшлося.

Як повідомляв Знай.uа у Верховній Раді назріває скандал – Міністерство освіти може очолити людина Табачника.

Знай.uа писав, Зеленському докладно пояснили, яким повинен бути міністр освіти в сучасній Україні - "Може варто замислитися?".