Український телеведучий і громадський діяч Андрій Пальчевський поділився думкою про проблему коронавірусу в країні і кризу національної економіки.

Про це повідомляє портал "Хвиля" з посиланням на виступ ймовірного кандидата в мери Києва на телеканалі NewsOne.

Андрій Пальчевський розповів, чому, на його думку, в Україні зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію. Він звернувся до президента країни Володимира Зеленського і заявив, що йому говорять неправду всі, починаючи від головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

"Вони не роблять тестів на наявність коронавірусної інфекції, за цим показником Україна взагалі займає останнє місце в Європі. Вони весь час дурять. А далі ось що відбувається: захворіли діти, які, на щастя, легко переносять інфекцію, але є її переносниками. Але дітей кудись дівати треба, інакше з ними доводиться сидіти батькам, які повинні працювати, забезпечувати родини", - пояснив Андрій Пальчевський.

Він додав, що через малу кількість тестування інші країни не поспішають з відкриттям кордонів з Україною.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Політолог акцентував увагу на тому, що на догляд за дітьми держава не виділяє ніяких коштів. Він навів приклад Німеччини, уряд якої виділив значну суму на вирішення даної проблеми.

Крім цього, журналіст поділився думкою про складну епідеміологічну ситуацію в країні. Він розповів про те, що бачив в одному з аеропортів України власними очима, пов'язавши це з продовженням пандемії в державі.

Я бачив накачаних пропагандою людей про те, що насправді коронавірусу не існує. Причому ця пропаганда йде від українського уряду. Політики з одного боку дають рекомендації щодо поведінки під час епідемії, з іншого - сидять в кафе без масок. Про карантин вже не говорять, але ж він триває. Люди виходять на вулиці, і ми будемо хворіти довше за всіх у Європі. Період захворюваності буде розтягнутий, і у нас в країні помре більше людей. Карантин пом'якшують для того, щоб вигнати людей на роботу, бо невдоволення наростає. Їм необхідно працювати", - резюмував Андрій Пальчевський, додавши, що поки в країні не зміниться ситуація, інші держави не відкриють для неї кордону.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський прокоментував другий термін Зеленського

Як повідомляв Знай.ua, Пальчевський прокоментував підвищення тарифів.

Також Знай.ua писав, що Пальчевський порівняв протести в Україні та США.