Вже цієї осені в Україні повинні пройти місцеві вибори. Активно обговорюються претенденти на пост мера Києва. Можна помітити, що ряд чиновників оживилися і почали передвиборну кампанію, повідомляє "Стіна".

Народний депутат від партії “Слуга Народу” Микола Тищенко поділився знімком, як роздає допомогу літнім жителям Києва, повідомляється в Telegram-каналі The Панда.

Тищенко зазначив, що є літні люди, яким у силу віку важко вийти з дому за покупками, деяким немає кому їм допомогти. Народний депутат зазначив, що депутати працюють, щоб пенсіонери могли залишатися вдома, а вони б їм приносили все необхідне. На знімку Микола Тищенко вручає пакет літній жінці.

В спільноті пишуть, що побачивши знімки з продуктовим набором, який вручає Микола Тищенко, було важко повірити, що це саме чиновник на них.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, Микола Тищенко не тільки роздає пенсіонерам продукти, але і платить гроші за те, щоб про це “благородній” вчинок дізналося якомога більше людей. Коментуючи знімок, автор написав, що це якесь “днищное дно”.

До цього українці й так знали Микола Тищенко по телевізійним шоу, а під час карантину він прославився ще більше. Поки всі ресторани по країні були закриті на карантин і підприємці мали збитки, ресторан “Велюр” Миколи Тищенка регулярно відвідували його колеги по парламенту. Коли про це стало відомо громадськості, українців дуже обурив вчинок народного депутата.

Також варто відзначити, що крім роботи у Верховній Раді Микола Тищенко є головою передвиборчого штабу партії “Слуга народу” у Києві на місцевих виборах восени.