Одіозний керівник Радикальної партії України і найзапекліший борець з "Велюром" Олег Ляшко виконав в своєму стилі легендарну пісню "Хрещатик", чим приємно шокував власних шанувальників.

Відповідний ролик з кавером пісні політик оприлюднив на своїй сторінці в Instagram, де вже зібрав чималу армію фанатів.

Так, на кадрах можна помітити, що Ляшко в своєму репертуарі вирішив виконати відому пісню "Хрещатик", якій вже більше 25 років. Хіт, написаний Юрієм Рибчинським, безсумнівно є символом столиці України, Києва.

Олег Ляшко, фото з відкритих джерел
Олег Ляшко, фото з відкритих джерел

"Я і друзів розумів, й ворогів умів прощати, бо хрещений батько мій - то Хрещатик, то Хрещатик...", - підписав відео Ляшко.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Щодо користувачів мережі, то їм виконання сподобалося, хоча воно й далеке від ідеального - про це свідчать тисячі лаків та сотні коментарів.

Варто зауважити, що ще у далекому 2017 році артист Павло Зібров запускав конкурс на кращий кавер цієї пісні - "Хрещатик", аби вдихнути абсолютно нове дихання. На жаль, Ляшко запізнився на три роки, а відтак, не став одним з тих, хто заспівав би в дуеті із Зібровим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новоспечений татусь Ляшко на радощах завів TikTok.

Як повідомляв Знай. ua, Ляшко залпом "угатив" келих червоного вина.

Також Знай. ua писав, що Ляшко привчає сина до "своєї справи" з пелюшок.