Народний депутат від партії “Слуга Народу” Микола Тищенко отримав нове призначення. Йому було запропоновано очолити київське представництво партії, і нардеп прийняв це призначення. З 15 червня він приступить до своїх обов'язків на новій посаді, і буде готуватися разом з командою “Слуги Народу” до місцевих виборів, які пройдуть восени 2020 року.

Тищенко зазначив, що для нього сьогодні особливий день, і заявив, що “Слуга Народу” створює справжню народну політсилу, яка прийшла в політику всерйоз і надовго. Тищенко запевнив, що політична партія завжди буде відкрита для жителів столиці, і готова розглядати пропозиції від кожного киянина, який хоче зробити місто кращим. “Для мене це величезна честь”, - заявив нардеп.

Микола Тищенко: джерело: YouTube
Микола Тищенко: джерело: YouTube

Керівник партії “Слуга Народу” Олександр Корнієнко підкреслив, що незважаючи на прагнення до децентралізації, столиця все одно буде відігравати значну роль у державі. Корнієнко підкреслив, що Київ – батьківщина для величезної кількості українців, тому вони зобов'язані прикласти всі зусилля, щоб забезпечити жителям максимальний комфорт.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, що народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, який планує брати участь у виборах мера Києва, повідомив на своїй Facebook-сторінці про те, що на деякі дитячі майданчики у Святошинському районі столиці завезли пісок

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тищенко вирішив потрапити в крісло мера Києва через вагон метро.