Помер Олексій Порошенко — батько п'ятого президента України Петра Порошенка. В Олексія Порошенка, батька екс-президента України Петра Порошенка стався геморагічний інсульт. Він перебував в одній з клінік Києва.

Раніше, батько Петра Порошенка потрапив з інсультом в лікарню. Сумну новину повідомив політолог Тарас Березовець у своєму Telegram-каналі.

Порошенко з батьком, фото facebook
Порошенко з батьком, фото facebook

У 2007-му він вже потрапляв до лікарні з аналогічним діагнозом. Тоді причиною було те, що чоловік важко працював.

Батько Порошенка в період з 2006 по 2010 роки був депутатом Вінницької обласної ради від партії "Наша Україна". А в 2012 він балотувався в народні депутати, але вирішив покинути гонку за рішенням родини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот: Телеграм / Украина сейчас
Скріншот: Телеграм / Украина сейчас

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Мосейчук жорстко відповіла на образи Тараса Чорновола - "Ви — зрадник"

Як повідомляв портал "Знай.ua", США, Британія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня

Також "Знай.ua" писав, що спецрейсом з Канади евакуювали 263 українців, у посольстві повідомили про черговий літак з Торонто