Український громадський діяч Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо госпіталізації першої леді Олени Зеленської.

Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"З жалем дізнався про госпіталізацію першої леді Олени Зеленської з двостороннім запаленням легенів середньої тяжкості. Це нагадування всім нам про те, що хвороба нікуди не поділася і все, що витворяли керівники, в тому числі і її чоловік і Ляшка, які ще два місяці тому нам оголошували, що перемогли цей вірус", - говорить Пальчевський.

Він висловив надію, що Олена Зеленська цей вірус переможе.

"В цій сім'ї втратити кращу частину ми не можемо. Не те що Володя. Без Лени ми взагалі не впораємося з її витримкою і спокійним характером. Я їй бажаю здоров'я, а вам – бережіть себе і не вірте ці дурні з МОЗ, вони просто накрадуть гроші і розбіжаться, коли дізнаються, що епідемія в повному розпалі. Якщо хтось виходить на роботу – маски, дистанція, миття рук. Ми з вами, ви з нами, ми переможемо, тільки без дурнів з Возу", - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Елену Зе госпитализировали( что дальше?!!

Елену Зе госпитализировали( что дальше?!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 16 juni 2020

Раніше Андрій Пальчевський пояснив, чи готова Україна до чергового майдану і яка від цього користь.

"Склалася ситуація, про яку я хотів сказати. Я для себе думаю вечорами, що робити. Ось, наприклад, Володимир Зеленський. Ми знаємо, звідки він прийшов. Не професійний політик. Не професійний економіст. Є два варіанти звалити, кинути і втягнути країну в черговий хаос. Чи Готова до цього Україна? Чи Україна хоче ще один майдан, я не буду відповідати — у мене є своя точка зору, але я підвішу це питання: чи готова Україна до майдану.", - сказав він в ефірі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розніс влада за дії під час епідемії.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський спрогнозував майбутнє України на найближчі роки.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розкрив головну проблему з сovid-19 в Україні.