Кава для президента України Володимира Зеленського тепер оцінюється в 170 тисяч гривень. Епопея з чашкою кави в Хмельницькому для президента закінчиться 19 червня, саме на цей день призначено слухання в суді.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Лише тепер Володимиру Зеленському загрожує штраф від 2 тис. до 10 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 34 тис. гривень до 170 тис. гривень (оскільки він є посадовою особою) за порушення правил карантину під час візиту до Хмельницького, де він відвідав одну з місцевих кав'ярень, а не 17 тисяч, як писали раніше.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

"Крута кава у Хмельницькому! Ароматна і смачна! Перші кафе виходять з карантину, оговтуємося потихеньку від коронавірусної епідемії", - написав у своєму Іnstagram президент після чашки кави у кав'ярні L'umore.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Виявляється, президента України Володимира Зеленського все таки оштрафували за порушення карантину під час робочої поїздки в Хмельницький. Сам Зеленський раніше заявляв, що штраф за порушення карантину готовий заплатити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олену Зеленську терміново госпіталізували, стан погіршився.

Як повідомляв Знай.uа Маруся Звіробій повернулася у "зламаний" Telegram, щоб обматюкати Зеленського.

Знай.uа писав, Пальчевський назвав Богдана "янголом смерті" і передрік Україні бунтівні вибори.