Турецька газета Hurriyet вирішила, що першою леді України і дружиною Володимира Зеленського є співачка Віра Брежнєва. Про помилку розповіла користувач Twitter Луїза Чкалова.

Фотографію з помилкою надрукували в новини про те, що дружина Зеленського заразилася на коронавірус. Замість спільного фото Олени та Володимира видання супроводжувало новину ілюстрацією з фільму "Вісім кращих побачень", де знімалися Володимир Зеленський і Віра Брежнєва.

Газета пізніше виправила цю помилку у себе на сайті, проте інтернет все пам'ятає.

Фільм "Вісім кращих побачень" вийшов в світло в 2016 році. У ній Володимир Зеленський, Віра Брежнєва грають ролі чоловіка і дружини.

Віра Брежнєва і Володимир Зеленський, Фото: Twitter @luiza4kaLova_
Віра Брежнєва і Володимир Зеленський, Фото: Twitter @luiza4kaLova_

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше дійсно з'явилася новина про те, що в Олени Зеленської виявили коронавирусную інфекцію. Перша леді України перебуває під наглядом медиків в ізоляції і почувається стабільно, хоча і у неї пневмонія середньої тяжкості.

"Дружина Президента України Олена Зеленська продовжує лікування в стаціонарі київської лікарні. Як відомо, минулого тижня після ПЛР-обстеження у першої леді був виявлений коронавірус і встановлений діагноз позагоспитальна двостороння полисегментарная пневмонія. Поки перебіг хвороби відповідає пневмонії середнього ступеня тяжкості. Дихальна недостатність – 0. Дотації кисню не потребує. Стан Олени Зеленської стабільний.", - йдеться в повідомленні ОП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відверта маєчка Віри Брежнєвої показала Instagram те, чим милувався лише Меладзе.

Як повідомляв Знай. ua, Віра Брежнєва оголила розкішні груди на радість фанатам.

Також Знай. ua писав, що Зеленский-молодший виявився ромом і живе в таборі навпроти Януковича.