Відомий український письменник та історик-дослідник Дмитро "Калинчук" Вовнянко розкритикував президента Володимира Зеленського, який через боротьбу за владу втратив людяність, та назвав його гіршим навіть за Януковича, який втік з країни.

Відповідний допис з цим він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Пригадалося. Січень 2005 року. У президента Віктора Ющенко померла мати. І от Віктор Янукович через свою прес-службу, офіційно висловив співчуття своєму політичному противнику у зв'язку зі страшною трагедією. Хоча - сталося це щойно після Помаранчевої революції і підстав для ненависті до Ющенка Янукович мав більше ніж.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Наші часи... Смерть батька Петра Порошенка. Зеленський... Сказав би мені хтось 2 роки тому, що в Україні буде президент, у порівнянні з яким людиною виглядатиме навіть Янукович", - написав письменник.

Популярні новини зараз
"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Варто зауважити, що напередодні в п'ятого президента Петра Порошенка з життя пішов батько. В результаті цього з українських політиків лише деякі висловили свої співчуття щодо цієї втрати.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Порошенка померла найдорожча людина, непоправна втрата.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Томенко показав, заради чого Тимошенко об'єдналася з Порошенком та Медведчуком.

Також Знай.ua писав, "Можна спокійно чухати яйця", - Лєсєв пояснив, чим Порошенко вигідний Зеленському.