Кандидат в мери Києва від партії "Слуга народу" Микола Тищенко знову зганьбився після простого питання про кількість нардепів у Верховній Раді України в ефірі "Апостроф TV" 19 червня.

В цей раз "Слуга народу" і кандидат у мери Києва Микола Тищенко не зміг відповісти на питання ведучої про те, скільки всього нардепів у Раді. Своє незнання Коля списав на те, що у нього зовсім немає пам'яті.

Тищенко завагався з відповіддю на запитання про кількість нардепів у Верховній Раді. Про це його запитала ведуча ток-шоу "Все по беспределу" Роксана Руно.

"405, по-моєму. Так?.. Вони виходять, приходять, виходять, приходять", – сказав Тищенко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тищенко, фото: youtube
Тищенко, фото: youtube

Згідно з Конституцією України, у Раді 450 депутатів, станом на 20 червня їх у наявності 423.

Останнім часом самозакохані пости на сторінці нардепа про те, що він "відреагував на звернення киян стосовно відсутності піску на дитячих майданчиках і спільно з Керуючою компанією Святошинського району наповнив їх", спровокували хвилю нищівних жартів у соцмережах.

Нагадаємо, Тищенко вирішив потрапити в крісло мера Києва через вагон метро.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни готують повстання проти Тищенка: замість селфі в маршрутках зайнявся проблемами району.

Також портал Знай.uа писав, що Микола Тищенко, який планує брати участь у виборах мера Києва, повідомив на своїй Facebook-сторінці про те, що на деякі дитячі майданчики у Святошинському районі столиці завезли пісок.