В Кабінеті міністрів України вирішили на деякий час змінити режим роботи службовців таким чином, щоб зменшити навантаження на транспорт у години пік, а, відповідно, і зменшити ризики поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це повідомляють деякі українські ЗМІ, також цю інформацію частково можна знайти у відповідній постанові уряду за підписом прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

"На період дії карантину робота розпочинається:

- в органах виконавчої влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування о 8 годині;

- в центрах надання адміністративних послуг, органах соціального захисту населення, територіальних органах Пенсійного фонду України о 10 годині", - йде мова у документі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Денис Шмигаль, скріншот: YouTube
Денис Шмигаль, скріншот: YouTube

Також під зміни, ймовірно, можуть потрапити й інші українські робітник та службовці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Львові продовжать карантин - поблажок не буде нікому.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Кличка задумалися над посиленням режиму для киян - карантин не закінчується.

Також Знай.ua писав, що Горбунова підловили біля метро в Києві, карантин вдарив по гаманцю актора і нервам - "Я не депутат, не барига"