Колишній спікер Верховної Ради і депутат від “Європейської Солідарності” Андрій Парубій в черговий раз виступив з гучними заявами проти президента України Володимира Зеленського. Приводом для цього послужило судове засідання для обрання екс-президенту Петру Порошенку запобіжного заходу. Раніше Парубій закликав українців вийти на Майдан на користь “Європейської Солідарності”, а тепер “загрожує” Зеленському “поїздкою в Ростов”.

Андрій Парубій: біографія і досьє, компромат, LIGA.net
Андрій Парубій: біографія і досьє, компромат, LIGA.net

Це маленька, карикатурна копія Януковича Андрій Парубій

Екс-спікер Верховної Ради заявив, що він ще до виборів попереджав про це, але йому “не вірили”. “Де він був на Майдані? Де він був, коли ми були в АТО?”, задається питаннями Парубій. Депутат заявив, що Україну “не зламали Янукович і Путін, і тим більше не злякає маленький Зеленський”.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Також Парубій в черговий раз закликав прихильників Порошенко виступити проти нинішньої влади і “відправити Зеленського в Ростов”. Він заявив, що Порошенко не виїде з України, і ніхто не зможе зламати команду “Європейської Солідарності”. Парубій заявив, що день, коли Зеленський “відправиться в Ростов”, настане вже скоро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Порошенка помер дорогою чоловік, непоправна втрата.

Як повідомляв портал Знай.uа, Микола Томенко показав, заради чого Тимошенко об'єдналася з Порошенком і Медведчуком.

Також Знай.uа писав, "Можна спокійно чухати яйця", - Лесев пояснив, ніж Порошенко вигідний Зеленському.