Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у неділю, 28 червня в День конституції з привітаннями. Відеозвернення опублікували на офіційній сторінці глави держави в Facebook.

"Що для мене берегти Україну? Відповідь проста – це берегти кожного українця. І саме конституційні права громадянина є підказкою, як це робити. Ми повинні навчитися поважати права один одного. Розуміти, що коло твоїх прав не може посягати на права іншої людини. Поважати закон, а не змагатися в кмітливості, як можна його обійти", - написано в публікації.

На відео Зеленський закликав українців чесно відповісти собі на просте, але важливе питання: а що для тебе Конституція і згадав першу статтю Конституції, згідно з якою Україна є суверенною, незалежною, демократичною, соціальною і правовою державою.

"Я думаю, тут не вистачає ще одного твердження. Україна – неймовірна, красива і чарівна. І зовсім не обов'язково, щоб це було записано в Конституції. Достатньо, щоб це було викарбовано в нашому серці. І коли кожен з нас нарешті зрозуміє, що найкраща країна – саме та, де ми народилися, тоді кожен з нас усіма своїми справами і словами буде її берегти", - каже Зеленський.

Що для мене берегти Україну? Відповідь проста – це берегти кожного українця. І саме конституційні права громадянина є підказкою, як це робити. Ми маємо навчитись поважати права одне одного. Розуміти, що коло твоїх прав не може посягати на права іншої людини. Поважати закон, а не змагатися у кмітливості, як можна його обійти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 27 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап отримав несподівану нагороду від Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, День Конституції України, теплі поздоровлення в прозі.

Також Знай. ua писав, що прогноз погоди на день Конституції - дощі і спека, кого-то "бомбоне" градом.