Український громадський діяч Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо місцевих виборів за крісло мера Києва. Про це він сказав в ефірі передачі Епіцентр на телеканалі NewsOne.

"Я бачив невтішні цифри для Кличка, йому буде дуже важко. Я не знаю, чи грає в апаратні ігри Офіс президента, але будь-яка гра з Кличком може бути фатальною. Все, що робить зараз керівництво країни – фатально. Все профукали", - каже громадський діяч.

Пальчевський висловив переконаність у тому, що у наступних місцевих виборах Кличко програє.

"Кличко програє, я впевнений. Інше питання-кому. Він програє будь-кому, хто вийде у 2 тур. Я думаю на цю посаду запропонують Віктора Ляшка. Ляшка не радикала", - говорить він.

Пальчевський зазначив, що його підштовхують до політичної діяльності.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Для того, щоб очолити якийсь рух, який би повів Україну, вивів би з цього стану божевілля, в який нас вводив з завидною частотою кожен президент. Зосередитися варто навколо двох простих ідей: централізація, розуміння того, що ми єдина нація, яка повинна згуртуватися навколо свого центру. Що стосується економіки – це повинна бути соціалізована держава. Перерозподіл валового продукту має бути не між 10 сім'ями. З олігархами доведеться посваритися. Нам потрібно буде знайти людей, які будуть готові повести Україну до пост капіталістичного суспільства", - стверджує Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський назвав головний недолік влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський підняв квартирне питання після вибуху в Києві.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський в День конституції змусив українців замислитися.