На думку Петра Олещука падіння підтримки «Слуги Народу» та криза жанру в інших партія – вдалий час для запуску нової політичної сили.

У зв’язку з цим він прокоментував реєстрацію «Перемоги Пальчевського» так: «Виборці вже розчарувалися в «Слузі народу». Виборці давно не вірять старим політикам. І тут в очікування на дієву силу входить Андрій Пальчевський, якого бачили на Майдані, і якого поважає південно-східний електорат. Презентація партії Пальчевського – це відповідь на політичні тенденції, які останнім часом спостерігаються в українській політиці», - вважає політолог.

Андрій Пальчевський, фото: kyiv.ukrainianwall
Андрій Пальчевський, фото: kyiv.ukrainianwall

Крім того, політичний експерт пояснив куди йтимуть голоси тих виборців, які розчарувалися в діючих політиках.

«Як би не змінювалося ставлення виборців до Зеленського та його партії, чого вони точно не хочуть – це повернення «колишніх». Якщо виключити «персональні фан-клуби» Порошенка, Тимошенко та інших, громадяни просто не хочуть повертатися у минуле. Ці люди будуть брати участь у політичному житті. Просто вони взяли паузу, час на розмисли. І вони обов’язково визначаться. Саме за цей електорат і розгорнеться зараз найбільш заповзята політична боротьба. І, очевидно, «Перемога Пальчевського» на нього претендуватиме», - впевнений Петро Олещук.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще