В той час, як кількість розчарованих у діях влади неухильно зростає, Пальчевський створює нову політичну альтернативу. Про це заявив соціолог Олексій Боровський у своєму блозі на Facebook, коментуючи створення Андрієм Пальчевським нової політичної сили.

Він вважає, що Андрій Пальчевський цілком може стати новим центром тяжіння для тих 50% українців, які втомилися від амбітних дилетантів і старих політиків.

«Завжди місцеві вибори формували свій політичний порядок, особливо в умовах короновируса, зараз ці вибори будуть проходити на тлі великої тривожності населення. Зараз, завдання будь-якого політичного проекту – це демонстрація готовності вирішення соціальних проблем або створення нових позитивних очікувань у населення. Якщо це вийде тоді цілком можна пропонувати, що вийшовши на всеукраїнський рівень, знайдеться підтримка і для цього руху», – впевнений Олексій Боровський.

Победный старт или фальстарт? Появление «Победы Пальчевского» - фактически сигнал начала активной избирательной...

Geplaatst door Oleksiy Borovskiy op Vrijdag 3 juli 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще