Наглядова рада Укрзалізниці отримує просто "космічні" заробітні плати, які вимірюються мільйонами гривень.

Приватною інформацією про заробітні плати членів поділилась народна депутатка від партії “Слуга Народа” Ольга Василевська-Смаглюк. Депутатка не лише озвучила точні цифри, але й задала тон подальшій розмові про суми заробітних плат:

“Доходи членів наглядової ради Укрзалізниці. Тої залізниці, яка перейшла на 4-денну роботу, тої, де діряві потяги, тої, яка закриває сортувальні станції та звільняє 70 тисяч залізничників, тої, яка на межі банкрутства…” - написала депутатка на своїй сторінці у мережі “Facebook”.

Доходи членів наглядової ради Укрзалізниці. Тої залізниці, яка перейшла на 4-денну роботу, тої, де діряві потяги, тої,...

Geplaatst door Olga Vasilevskaya-Smagliuk op Donderdag 2 juli 2020

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Окрім цього, вона підкріпила таблицю, де, власне, й було оголошено зокрема такі дані: Шевка за період з 2018 по 2020 отримав 13,8 млн гривень, Ослунд з серпня по 30 квітня - 11,7 млн гривень, а Олег Журавльов і Сергій Лещенко за період з початку року по кінець квітня - 1,4 млн гривень.

Звісно, багато коментаторів були шоковані такими цифрами, проте більшість відзначили, що саме такі заробітні плати отримують топменеджери у великих і важливих компаніях по всьому світу.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай.ua писав, що з Києва з 1 липня відправляться потяги в Бердянськ.

Також Знай.ua повідомляв, що в харківських електричках перевіряють квитки і маски.

Нещодавно Знай.ua передавав, що Укрзалізниця відновлює транспортне сполучення між Львовом і Києвом.