Перша леді України Олена Зеленська остаточно одужала після зараження коронавірусною інфекцією covid-19. Дружину президента вже виписали зі столичної лікарні та відвезли додому.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу президента в п'ятницю, 3 липня.

"Вона почувається добре і щаслива знову бути з родиною", - повідомили в ОПУ.

У той же час Зеленська ще потребує продовження лікування від викликаної covid-19 двосторонньої пневмонії і проходитиме його вдома.

Володимир Зеленський, коментуючи одужання дружини, зазначив, що вже сьогодні ввечері вся президентська "родина буде за столом".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

скріншоти

12 червня Офіс Президента повідомив, що Зеленська отримала позитивний результат тесту на Covid-19, але почувається добре і не має жодних симптомів хвороби.

16 червня Зеленську доставили до лікарні з пневмонією середнього ступеня тяжкості через коронавірусну інфекцію.

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська, яка була інфікована коронавірусом, привітала українських медиків з професійним святом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська знаходилася в окремому боксі лікарні, їй була призначена антибактеріальна терапія.

Також портал Знай.uа писав, що турецька газета Hurriyet вирішила, що першою леді України і дружиною Володимира Зеленського є співачка Віра Брежнєва.