У мережі оприлюднили світлину з листуванням народних обранців, на якій видно, як один з депутатів від фракції "Слуга народу" заявив, що вже скоро в країні може статися велика інфляція, а також долар стане по 30.

Даний знімок зробив кореспондент 1News, коли "слуги "обговорювали в партійному чаті відставку Якова Смолія з посади голови Національного банку

Так, під час пленарного засідання парламенту 2 липня, в "Офіційному чаті фракції" "слуги народу" ділилися думками з приводу несподіваної заяви Смолія про відставку і що вона за собою потягне.

Фото скандальної переписки

Під час листування депутат Роксолана Підласа запитала главу президентської фракції у Верховній Раді Давида Арахамію: "Скільки ми хочемо інфляцію? Просто, щоб знати, до чого готуватися?"

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На питання відповів інший депутат, ім'я якого не вдалося розгледіти.

"Курс на днях 30 буде легко. Буде тоді більша інфляція", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Міністр юстиції Малюська втілив свої еротичні фантазії на турніку після рад Ківи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська перемогла коронавірус: "Щаслива знову бути з родиною"

Також Знай писав, що Микола Тищенко спробував відмитися від "кислого" скандалу, роз'яснивши, чому приніс лимони на місце вибуху будинку на Позняках.