Президент Володимир Зеленський привітав працівників та ветеранів Національної поліції з професійним святом та наголосив, що він дуже вдячний їм за захист українського народу.

Відповідне привітання з'явилося на сайті Офісу президента.

"Щоденною напруженою та ризикованою працею Національна поліція утверджує себе як сучасна та ефективна правоохоронна структура, діяльність якої спрямована на забезпечення публічної безпеки й порядку, охорону прав і свобод людини, зміцнення законності, захист інтересів суспільства та держави, протидію злочинності.

У цей святковий день бажаю вам, шановні вартові правопорядку, міцного здоров'я, наполегливості й рішучості у нелегкій та небезпечній службі, родинного затишку і спокійних буднів", - написав він.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також український лідер подякував правоохоронцям за вірну службу, спрямовану на захист мешканців країни від злочинів та коронавірусу:

"Разом зі Збройними Силами України та іншими військовими формуваннями поліцейські мужньо протистоять збройній агресії на сході, проявляючи особисту хоробрість, звитягу та відданість Українському народові. Держава і суспільство вдячні поліції за дієву допомогу у дотриманні карантинних обмежень та боротьбі з пандемією COVID-19".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Партія Порошенка ламала меблі в Раді, щоб не допустити до українських вишів дітей з Донбасу

Як повідомляв портал Знай.ua, Гончаренко знімав виборчий ролик під крики, що він ″пєтух″

Також Знай.ua писав, Кива листувався з "Яною Блядинською" просто в Раді: витратив на неї 16 тисяч