Прем'єр-міністр України заявив, що уряд створив та надав українцям понад 150 тисяч робочих місць під час пандемії коронавірусу.

Про таке він заявив під час ефіру в програмі "Шустер LIVE".

Відтак, за його словами, хоча наразі ситуація з безробіттям в країні і важка, але доволі стабільна, адже вже було створено 155 тисяч робочих місць, зокрема, у сфері будівництва.

Фото зі студії

"Наразі статистика з робочими місцями дійсно складна і її видно. Перед запровадженням карантину було 320 тисяч зареєстрованих безробітних, зараз – понад 510 тисяч. Але за цей період карантину 155 тисяч знайшли і отримали роботу через центри зайнятості. В галузі будівництва доріг, стадіонів, лікарень - тут було точно створено робочі місця, куди люди могли спокійно піти й працювати", - сказав він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто зауважити, що раніше Шмигаль обіцяв створити для українців, які залишилися без роботи через карантин, 500 тисяч робочих місць, щоправда, цього так і не відбулося.

Ефір у програмі Шустер LIVE

Давайте вже визнаємо. Криза в країні почалась не з коронавірусу. Вона почалась минулої осені. І зараз головне завдання влади провести людей через цей складний період. Це значить, що має бути чіткий план. З цього документу кожен зможе зрозуміти, як українці пройдуть складні часи. У людей зараз просто немає грошей. І тут держава має простягнути руку допомоги. Вона не лише може собі це дозволити - дати своїм громадянам кошти - але і зобов’язана. Шустер LIVE

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Vrijdag 3 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, посилення карантину в Україні – Шмигаль назвав головні умови та ліміт хворих.

Як повідомляв Знай.uа восени українцям підвищать мінімалку - скільки докинуть до зарплат.

Також Знай.uа писав, прем'єр Шмигаль назвав умову для своєї відставки - "Балансувати на межі..."