Громадський діяч Андрій Пальчевський прокоментував ситуацію, яка склалася в країні. На його думку, президент не виправдав довіри українців і залишив забагато представників старої влади на посадах, а заходи з боротьби з пандемією виявилися провальними попри жорстку початкову реакцію.

Про це йшла мова в ефірі шоу "Пульс" на телеканалі 112.

Андрій Пальчевський, фото: kyiv.ukrainianwall
Андрій Пальчевський, фото: kyiv.ukrainianwall

Так, Пальчевський прогнозує, що епідемія стане ще гіршою. Причина цьому - непослідовність дій влади, яка проголосила себе компетентною у боротьбі з коронавірусом.

Як зазначає громадський діяч, "веселилося, мов сказилося" - лише так можна охарактеризувати дії влади.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його спостереженнями, для людей вже стало незвичним з'являтися в громадських місцях в масках - на них дивляться косо, "як на чумних". У цьому Пальчевський звинувачує владу, яка дала поганий приклад своєю поведінкою у ресторанах і кафе.

Гість телешоу звернув увагу на те, що в областях України вже нема ліжок для хворих, і невдовзі ця ж ситуація станеться і в Києві.

Також Пальчевський нагадав, що на вищих державних посадах досі багато людей Порошенка, хоча від Зеленського очікували радикального оновлення влади. Президенту навіть довелося залучити вже звичного Саакашвілі для розв'язання проблем.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський назвав головний недолік влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський підняв квартирне питання після вибуху в Києві.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський в День конституції змусив українців замислитися.