Уряд вирішив відновити посаду віцепрем'єр-міністра з питань промислової політики та оборонно-промислового комплексу. Про це повідомив Володимир Зеленський на зустрічі з представниками місцевого бізнесу в Одеській області - саме в цьому регіоні президент має робочі поїздки цими днями.

Джерело: публікація пресслужби Президента України.

Президент прокоментував це рішення: “Для нас це дуже важливе питання. Ми вирішили відновити посаду віцепрем'єра з промислової політики. Ми вже побачили багатьох професійних людей – зараз обираємо найкращу кандидатуру. (...) Тому що для нас і промисловість країни, і ОПК, і космічна індустрія, і всі наші підприємства – це і є стратегія розвитку країни, щоб Україна була промисловою та космічною державою”.

Фото Instagram Володимира Зеленського
Фото Instagram Володимира Зеленського

Окрім того, президент розповів, що можливим є сценарій, коли оголосять нового віцепрем'єр вже за тиждень, адже розвиток промисловості і збереження і створення нових робочих місць, як неодноразово завірив Зеленський, є головним пріоритетом України.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який передбачає скасування кримінального покарання за водіння в нетверезому вигляді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський вирішив віддячити поліцейських за дієве дотримання карантину.

Також Знай.ua писав, Клубам настане кінець? Зеленський відправився до Одеси з грандіозними планами.