Міхеїл Саакашвілі дав велике інтерв'ю українським ЗМІ, в якому розповів, що для подальшого прогресу країни уряду потрібно терміново прийняти кілька простих рішень. За словами голови Національної ради реформ, це допоможе привести в нашу країну іноземних інвесторів, і перезапустити економіку держави.

Саакашвілі розповів, що в першу чергу потрібна серйозна судова реформа. Нацрада, за словами екс-президента Грузії, представить проект вже через 2-3 тижні. У проект може бути включена норма про запрошення іноземних суддів у Верховний суд. За словами Саакашвілі, це питання зараз широко обговорюється.

Також голова Національної ради реформ заявив, що організація має намір “дотиснути” уряд з введенням податку на виведений капітал. Саакашвілі заявив, що Зеленський говорить правильні речі, але у його команди є свої “але”. Екс-президент Грузії вважає, що в Україні виникло болото, яке поширюється і у Верховній Раді. Якщо його не подолати і не об'єднати зусилля проти цього. Саакашвілі впевнений, що якщо вирішити цю проблему, то в Україну можуть прийти іноземні інвестори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, Саакашвілі сказав, хто врятує українську економіку.

Як повідомляв Знай. ua темпераментний Саакашвілі зірвався на відеоконференції

Також Знай.ua писав, що Саакашвілі однією заявою спровокував виклик посла України в Грузії, подробиці.