Юлія Мендель, прессекретарка президента України Володимира Зеленського поділилась неробочими фотографіями з робочої поїздки президента на Одещину.

Відповідні світлини вона виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цими вихідними президент України Володимир Зеленський мав офіційну робочу поїздку до міста Одеса. Його супроводжувала його прессекретарка Юлія Мендель. Разом із тим, стало відомо, що президент не лише працював, але й відпочивав: плавав у морі та басейні. Зі світлин, якими поділилась Юлія Мендель можна зробити припущення, що вона також не працювала 24/7.

Мендель на своїй сторінці у мережі Instagram поділилась серією фотографій, де вона у білому одязі, білій сумочці та сонцезахисних окулярах позує на тлі моря та великого корабля. Жінка має незібране волосся і щиро посміхається. Помітно, що в руці вона тримає одноразову маску. Мендель підписала ці фотографії так: “Сонячно, тепло й щасливо на Одещині!”

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прессекретарка Зеленського Мендель засвітила "кучерявку" - "Пухнаста".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський обрав спікером Юлію Мендель: які випробування довелося здолати молодій красуні.

Також Знай.ua писав, що Помічниця Зеленського Мендель зізналася, що вона полюбляє часто пити – "Якщо є вільна хвилина".