Президент України Володимир Зеленський пішов від питання щодо порушень карантину в Одесі. А така поведінка українців може призвести до погіршення епідеміологічної ситуації з коронавірусною інфекцією. Відповідне відео оприлюднив Telegram-канал PavlovskyNews.

"Зеленський тільки що покинув готель "Немо" на одеському узбережжі… З самого ранку у дворі готелі було жваво. Охоронці з УГО фотогравировали нашого журналіста… У підсумку Володимир Зеленський вийшов з готелю в 9 ранку, швидко сів у "Мерседес" і поїхав на Морвокзал", - сказано в повідомленні.

Зеленський не відповів на питання журналіста про те, чи відчуває він, як президент, провину за те, що українці тотально ігнорують карантин. При цьому обмеження порушував і сам президент.

Слідом за автомобілем Зеленського попрямував кортеж з 6-ти чорних бусів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше президент України Володимир Зеленський відзвітував у соцмережах про результати своєї робочої поїздки на Одещину. Глава держави привітав цивільних і військових моряків з професійним святом, деяким з них навіть пощастило отримати квартири. Також президент торкнувся соціальних і екологічних проблем.

Також Зеленський звернув увагу на проблеми з танкером Delfi, який показав наслідки безвідповідальності. Затонуле судно досі є істотним негативним чинником для навколишнього середовища регіону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський весело хлюпоче в Одесі, поки українці голодують, на карантині.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, як кайфував Зеленський в Одесі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський поділився враженнями про Одесі, без залякувань і "роздачі слонів" не обійшлося.