У Сумах за дивних обставин потонула в річці 30-річна чиновниця Карина Козупиця. Вона приїхала на річку Ворскла і там занурилась з аквалангом, але, не змогла виплисти. Місцеві мешканці кажуть, що закінчився кисень в балоні.

Місцеві жителі дуже дивуються, чому дайвери вибирають цю річку, там мулисте дно і нічого не видно.

Загибла Карина Козупиця, фото: Instagram
Загибла Карина Козупиця, фото: Instagram

Карина Козупиця відпочивала на вихідних зі своєю сім'єю на базі відпочинку депо "Смородина" в селі Климентове Охтирського району. Потім вона вирішила зануритися під воду і зайнятися дайвінгом.

Загибла Карина Козупиця, фото: Instagram
Загибла Карина Козупиця, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Співробітник бази каже, що чоловіки-дайвери прийшли на берег річки несподівано і раніше їх тут не бачили. Вперше прийшли. А дівчина приїхала з компанією. І то чи хтось із водолазів був знайомий, то вона просто до них підійшла, і вони запропонували їй спробувати пірнути, точно не скажу. Два хлопці з аквалангами попливли з нею. І начебто у неї в балоні закінчився кисень, вона злякалася і почала тонути. Один з дайверів намагався її витягти, але обидва потонули.

Загибла Карина Козупиця, фото: Instagram
Загибла Карина Козупиця, фото: Instagram

Місцеві жителі не знають точної причини смерті молодої чиновниці.

"Кажуть, що вона заплуталася у водоростях або сітці, тому і потонула. Ми вперше чуємо, що на Ворсклі хтось пірнає. Водолази, які чистять дно, бувають. А ось дайвінгом на річці ніхто не займається", - розповів один з місцевих жителів.

На байдарках тут сплавляються постійно - це вже стало бізнесом для місцевих, а от про дайвінг ніхто не чув. Останнім часом працювала юристом в Сумській обласній раді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дніпро на вухах через страшну знахiдку - два трупи посеред вулиці, все дуже дивно.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові знайшли трупи обдовбанної парочки в "обіймах" зі шприцами.

Також Знай.ua писав, слідом за Чорнобилем на Львівщині спалахнув ліс