Про це у Facebook повідомив адвокат Олега Гладковського Руслан Волинець, повідомляє 112.

Згідно з опублікованими адвокатом документами, це рішення суд прийняв 3 липня 2020 року.

"Нещодавно Ігор Гладковський в суді довів те, про що стверджував в ЗМІ майже півтора року", — написав Волинець.

Він зазначив, що відповідачі неодноразово не з'являлися до суду, чим затягували розгляд справи.

"Інформація, яку містила зазначена програма ("Наші Гроші" — ред.), отримала широкий резонанс у суспільстві, спричинила появу багатьох публікацій негативного характеру, в яких, фактично безпідставно, звинувачували Олега Гладковського у вчиненні таких дій", — написав Волинець.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За його словами, поширена журналістами програми "Наші гроші" інформація також стала підставою для відкриття кримінальних проваджень, у яких Олег Гладковський був змушений більше року доводити свою невинуватість.

Нагадаємо, зазначене розслідування опубліковано 25 лютого 2019 року. Один з фігурантів розслідування Ігор Гладковський назвав його фейком, а перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський самостійно написав заяву про звільнення від виконання службових обов'язків до закінчення розслідування.