Омбудсмен Людмила Денисова попросила забрати гроші з Фонду по боротьбі з коронавірусом і розробити їй сайт за 3,5 мільйона гривень.

Про те, як омбудсмен Денисова ″пилить″ бабло, розповів блогер Ігор Лєсєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір".

За словами блогера, саме призначення "людини з Народного фрониу" Денисової омбудсменом викликає здивуваня.

"Народний фронт" - це була партія божевільних мізантропів. І від цієї партії у нас омбудсмен. Людина, яка в принципі не дуже любить людей - захищає їхні права".

За словами блогера, у нас омбудсмен захищає лише засуджених в Росії, права ж інших людей її не обходять:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Начебто в нас немає тортур наших зеків в наших в'язницях. Начебто в нас немає промислової торгівлі дітьми. Начебто в нас немає "чорних хірургів", що продають людей по частинах. Наче ми з вами живемо в Люксембурзі, а Денисова ходить по кабінету і не може знайти, кого б захистити".

Та насправді, каже Лєсєв, Денисова думає про інше - "а де б ще поцупити?".

Такою спробою банальної крадіжки є вимагання Денисової використати кошти з Фонду з боротьби з коронавірусом на її потреби, зазначає Лесєв.

Так, Денисова просить 14,5 млн грн, з яких 10 мільйонів планує використати на ремонт, а 3,5 - на розробку нового сайту.

"Денисова просить з фонду по боротьбі з коронавірусом виділити її конторі 14,5 мільйона гривень. Вже трохи дико звучить. Фонд начебто по ідеї створений для людей, які постраждали від ковіда. А Денисова з цього фонду просить на ремонт її офісу 10 мільйонів. Одні роботу втратили і сидять без дулі, а у Денисової буде нова штукатурка. Але навіть це дурниця. Зверніть увагу ось на цей момент. Тітонька просить три з половиною мільйона гривень на розробку нового сайту".

Сайт не вартує 3,5 мільйона гривень. Особливо з тим дуже скромним функціоналом, який потрібен омбудсмену. Тому потрібно говорити прямо - це спроба банальної крадіжки грошей, - підсумовує блогер.