Скандальна "прокурорка" Криму, депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська заявила, що вона привезла в анексований Росією Крим підручники, які допоможуть педагогам "змусити" дітей робити необхідні завдання.

Про це вона написала на власній Facebook-сторінці.

"Як і обіцяла, привезла з Москви навчальні посібники щодо застосування сучасних психолого-педагогічних методів прикладного аналізу поведінки (АВА-терапія) для ефективного навчання, розвитку та корекції дітей з особливими освітніми потребами", - написала вона.

Поклонська, фото: Instagram
Поклонська, фото: Instagram

До слова, АВА-терапія – це методом для реабілітації дітей з аутизмом, ефективність якого підтверджена науково. За даними міжнародної організації AutismSpeaks, понад 500 досліджень у різних країнах світу обґрунтовують ефективність АВА-терапії при розладах аутистичного спектра.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За допомогою АВА-технологій та методів формується бажана поведінка, функціональні навички, які покращають якість життя дитини та її родини.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Скандальну Поклонську народні умільці перетворили на японську дівку – "Надійшли з України..."

Як повідомляв Знай.uа Гордон загіпнотизував Поклонську під час інтерв'ю – Кашпіровський навчив.

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська знову включила пропагандистську шарманку - "Відразу після замаху на життя...".