Експрем'єр-міністр України піддав жорсткій критиці прем'єрство Дениса Шмигаля і його уряду.. На думку колишнього очільника Кабміну, країна стоїть на порозі масштабної економічної кризи.

Про це експосадовець розповів в ефірі телеканалу 112 Україна, яке він також представив на своїй торінці в соціальній мережі Facebook.

Володимир Гройсман, скріншот відео
Володимир Гройсман, скріншот відео

"День за днем країна йде до великої економічної кризи. Завдання Уряду, і воно стоїть вже понад 10 місяців, сфокусуватися на потребах людей. Попереду складна і непередбачувана осінь. А Уряд досі не має плану, як долати складності", - йде мова в описі до відео.

В якості вступного слова було наголошено, що за 100 днів прем'єрства Шмигаля успіхів у підтримці Верховою Радою урядових законопроектів не було.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Коментатори в соцмережі (імовірно, сторінка модерується) висловили щиру підтримку колишньому голові КМУ.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Порох не давав працювати на повну потужність Гройсману, так як відчував конкурента!", - пише один з користувачів Facebook і зустрічає однодумців.

Ефір на телеканалі 112.ua. День за днем країна йде до великої економічної кризи. Завдання Уряду, і воно стоїть вже понад 10 місяців, сфокусуватися на потребах людей. Попереду складна і непередбачувана осінь. А Уряд досі не має плану, як долати складності.

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Vrijdag 10 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гройсман засумував без влади та розповів, звідки "тягнуть" гроші на дороги - "Криза почалась з..."

Як повідомляв портал Знай.ua, Гройсман подав звук із забуття - "Народні депутати - непотрібні паразити".

Також Знай.ua писав, Володимир Гройсман - "квартирант": скандальне розслідування.