Глава українського уряду Денис Шмигаль звернув увагу на ситуацію з роботою кафе і ресторанів в країні. Прем'єр заявив, що вже в Україні відкрилися 86% кафе і ресторанів. За 100% беруться цифри докризового рівня.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дениса Шмигаля в мережі Facebook.

Публікація Дениса Шмигаля, скріншот: Facebook
Публікація Дениса Шмигаля, скріншот: Facebook

"Відновлення ділової активності. Бізнес продовжує відновлюватися після карантину. Кількість безробітних зменшується. Зараз в Україні вже працюють 86% кафе і ресторанів від докризового рівня. Як я і говорив, економічне відновлення повинне розпочатися вже в 3 кварталі цього року.", - написав прем'єр.

Шмигаль, фото з сайту Кабміну
Шмигаль, фото з сайту Кабміну

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

За словами Дениса Шмигаля, в Україні бізнес продовжує відновлюватися після коронакризи, а кількість безробітних нібито зменшується.

Також варто нагадати нашим читачам, що експрем'єр-міністр України піддав жорсткій критиці прем'єра Дениса Шмигаля і його уряд. На думку колишнього глави Кабміну Володимира Гройсмана, країна стоїть на порозі масштабної економічної кризи. Про це колишній прем'єр розповів в ефірі телеканалу 112 Україна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автомобіль "президента" Зеленського виставили на продаж: не так вже і дорого.

Як повідомляв Знай.uа школа 2020: Степанов розповів, до чого готуватися учням після карантину.

Знай.uа писав, Дмитро Разумков назвав п'ятірку найвпливовіших політиків України: "Може бути переворот".