З'явилася інформація, що під час робочого візиту глави держави Володимира Зеленського на Волинь за вказівкою Офісу президента співробітників ЗМІ не пускали на зйомки. Про це повідомляють кореспонденти місцевого телеканалу "Аверс".

Так, журналісти знімальної групи телеканалу висловили своє невдоволення щодо того, що їх, незважаючи на акредитацію, не пустили висвітлювати приїзд українського лідера на Волинь.

Зокрема, спочатку працівників ЗМІ не пустили до перинатального центру, зажадавши від них в доповнення до загальної акредитації ще й спеціальну — саме для медичного закладу.

Більше того, директор телеканалу Наталія Московка повідомила про те, що їй нібито телефонував заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко, який досить у грубій формі вимагав відкликати журналістів з медичного центру.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

"Заберіть свою знімальну групу, а то їх виведуть під руки", - передала вона нібито слова Тимошенка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юрій Тимошенко поділився історією, в якій може критися важлива археологічна знахідка.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Пальчевський вказав на різницю між своєю командою та командою Володимира Зеленського.